Bra dag...eller inte...

Idag är en såndär dag som man kunde hoppat över. Först har jag drömt en hel del skumma saker så jag var något förvirrad  när jag vaknade, så ringer min älskling men tydligen så störde jag lite för helt glad lät han ju inte.  Men det var ju inget märkvärdigt men när dagen börjar så fel och när man känner sig lite förvirrad så blir saker större än vad det är. Sen till råga på allt så fick jag min mens idag! Fy fan säger jag bara. Sen fick jag ett konstigt brev idag från kommun, fattade ingenting men om det är som jag tror verkar det ju inge bra. Bäst å fråga mamma hon fattar säkert. :)
Jaja jobb ikväll, inte nå motiverad men men.
Säger bara att det är tur inte alla dagar börjar så här.


Ni vet att ni älskar mig!

Ullared och Stockholm

Ja, förra veckan blev det mycket resa för min del. I tisdags så åkte jag med Tomas till Loka så kom syrran å hämtade mig. Sen bar det av till Karlskoga, för dagen efter så åkte vi till Ullared! Jag syrran, Thord å barnen. Samtidigt så åkte mamma, pappa, Maria och lilla Ella med husbilen ner. Så det blev en två-dagars shopping i Ullared, riktigt roligt! Syrran hade hyrt en liten stuga. Det blev en hel del handlat, men ändå så tänkte jag lite ekonomiskt eftersom jag och Sara skulle åka till Stockholm på lördag.

Så i lördags morse så åkte vi med bussen (saras jobb hade anordnat en resa). Var väl i Stockholm vid tio tiden, så skulle bussen åka hem vid 20-tiden, så det blev en riktig heldag. Väl nere i Sthlm så hörde jag av mig till Sandra, en gammal klasskompis från halmstad, så hon kom in till stan å mötte oss. Var så himla roligt å träffa henne igen! Var några år sen sist. Sen hörde jag av mig till en annan klasskompis som jag hade från gymnasiet, Emelie. Så även hon kom in å mötte upp oss. Så gick vi runt och spenderade pengar, mest jag.lyckades pracka på Sara ett par skitsnygga skor som jag gärna velat ha, men som alla vet så behöver jag inte direkt nå mer skor. :) Jag hittade iaf ett par jeans, precis vad jag behövde nu när inget passar längre, men det var ju en intressant upplevelse, eller vad säger ni tjejer? ;) Jag hittade även en jättefin klocka som jag inte kunde stå emot så det blev en hello Kitty klocka, jättefin!
Vi promenerade till Söder och gick å strosade lite å sen var det dags för Sandra att lämna oss, blev kanske liiite sen till kalaset ;) Jaha å vid 16 så stängde affärerna och trötta som vi var så åkte vi hem till Emelie och satt å slappade å bara prata massa tjejsnack.
Var verkligen en helt underbar dag, tillsammans med tre goa tjejer! Tack för att ni finns!




image8

Jag och min underbara Sandra från studentiden i Halmstad :)

 Ni vet att ni älskar mig!

Karlskoga

Ja nu har helgen gått och jag åkte till syrran redan i torsdags och självklart fick väl Tomas ut å jobba på fredag så det blev lite hackigt i hans ledighet, men men svenska folket lär väl dricka mycket Loka och då blir det så. Men han kom ner på fredag kväll iaf.
Jag lämnade och hämtade barnen på dagis på fredagen. Sen på lördagen tog jag och Tomas med dom ner på stan så Jennie kunde plugga lite till tentan. Gick in på en affär, liknade dollar-store så dom fick välja varsin grej, Liam ville ha en leksaksorm och Hannah ett rosa nagellack,hon är moster upp i dagen :)  Så jag fick måla hennes naglar och sen sätta upp hennes hår, sånt som jag tycker är så roligt. :)
Helgen  gick fort och på söndag var det dags att åka hem, och barnen skulle följa medhem till mormor och morfar. Så moster Linn underhöll dom hela vägen hem så dom inte skulle sova. Underbara barn!!!

Stackars Charlie då, han har haft fullt upp med att ha koll på barnen hela helgen så han har barit sovit på nätterna, jag skojar inte med att han var helt död när vi kom hem på kvällen. Lilla skrutten då.



image4

Skrutten fick en badrock när vi var borta. Ser ut som en riktig brottare :)



Annars så rullar det på som vanligt, ska ta tag i lite saker nu så får vi hoppas att jag mår bättre snart.

*Ni vet att ni älskar mig*

Äntligen ledig

Ja nu ska jag verkligen vara ledig hela helgen. Ska bli så skönt och speciellt när Tomas går av imorgon bitti, händer väldigt sällan att vi är lediga samtidigt, men nu så. Jag känner verkligen att jag behöver vara lite ledig och bara få pyssla om mig själv lite, mycket jobb och lite sömn, kanske inte den bästa kombinationen men men. Blir iaf en tripp till Karlskoga på fredag å hälsa på syrran å hennes två barn. Ska nog åka ner i tid så kan vi hämta barnen lite tidigare på dagis, vill ju hjälpa till när hennes karl är borta och jobbar.  Det ska bli roligt, dels å få komma bort lite å sen träffa syrran å hennes barn, det blir ju inte så ofta.

Igår var vi en sväng till Maria, tänk vad stor hon blivit lilla Ella, det går ju så fort i början. Men nu "pratar" hon ju, låter bara så gulligt. Nog tycker jag att storebrorsorna växte till sig när dom fick en lillasyster, syns speciellt på Theodor, lilla busfröet blev så lillgammal på nå sätt. Ja jag är glad att jag har mina systrar, ni är guld värda!

Äntligen börjar hallen bli färdig oxå, bara att lägga in nytt golv. Men det blev en stor skillnad när vi tog bort frysen å ställde dit en byrå istället och en ny klädhängare och lite tavlor på väggarna. Blev så himla nöjd!

Annars då, var på hundutställning förra helgen i Ludvika med lilla skrutten, han var jätteduktig. Den här gången ville han gå och det var inga problem för domaren att titta på tänderna. Så han fick ett hp och gick vidare, men då vann den bästa tikvalpen, men han fick ju 2 rosetter iaf och självklart var matte tvungen att köpa något, så då blev det en till säng, bara den 5:e sängen....haha kan ju va bra att ha möjligheter när man är så liten.




image2                                  image3

Min underbara Charlie.


Nu är det dax och fixa mat och väcka älsklingen.

*Ni vet att ni älskar mig*

Jag är som en...



....MOPS

image1

 Mopsen är barnvänlig, livlig och glad hund med charm, utstrålning och intelligens. Den passar bra med barn och andra husdjur. Mycket hund i litet format med stor personlighet som varierar från en mops till en annan. Mopsen är hundvärldens clown, fylld av energi och humor och den strålar sig gärna i uppmärksamhetsglansen. En mops vet hur man uppför sig. De är självsäkra nog att känna till sitt eget värde och är i princip orubbligt harmoniska. Mopsen älskar andra hundar, ju större desto bättre. Får den inte den uppmärksamhet den förväntar sig är det andras förlust, mopsen drar vidare till någon som bryr sig. Mopsen älskar att sitta i knäet, men är absolut ingen latmask. Tvärtom så är den oerhört energisk och med på det mesta, och det bästa dne vet är att få komma ut på galej. Mopsen har inga jaktinstinkter men den är väldigt följsam och lätt att få väluppfostrad.