Titta här då...:)


Weee Hooo:)

Jag är så himla glad...lycklig...tokkär!!!! Det känns så himla skönt när man har kommit till en punkt i sitt liv där man lär sig att ta åt sig av alla positiva människor, dom som verkligen betyder något. Herregud tänk vad galen man skulle bli om man gjorde tvärtom.
Man kan inte ta något för givet här i livet men jag tror verkligen att om man bara tror å vill så sänder man ut en sån energi å det är nog det jag har lärt mig att göra. Att kunna ge å ta bra energi istället för att känna att något tar så mycket dålig energi ifrån en. Ja ni,nu är jag så positiv som jag bara kan bli.

Livet rullar på, det fina höstvädret är här och det står verkligen inte på nu....vår bröllopsdag kommer bli så lyckad, det är jag så säker på. :)


Ni vet att ni älskar mig!

Möhippa nr 2

Ja,tänk vilken tur jag har som har fått två möhippor.:) En hel dag tillsammans med,Jennie,Maria, Sara,Ann-Louise och Louise som var med fram till lunch. Okej, ska ta det från början. Jag och Tomas hade bestämt att vi skulle åka till Borlänge och hämta vigselringen,så vihade ställt klockan på 8.30. Klockan 8.40 ringer det på dörren,eller det tokringer,så jag går å tittar i titthålet,tycker mig se en rosa ballong. Då jag visste att dom skulle ha svensexa för tomas såtrodde jag att det var dom som kom vääääldigt för mycket för tidigt. Lagomt glad säger jag åt Tomas att öppna dörren, jag själv gömmer mig i sovrummet. Då hör jag bara tjejer, tar på mig morgon rocken å får se att det är ju inte till Tomas utan till mig?!!!! Helt nyvaken å väldigt chockad,så får jag frukost,laxmacka å skumpa. :)

     

Efter frukost så var det dags för påklädning å sminkning.

  

När jag var klädd och sminkad, så var det dags för lite uppdrag. Först fick jag en bok där jag skulle få folk att skriva lite äktenskapsråd. Fick även en femtioöring som jag skulle försöka byta till mig till något bättre. Så var kan det finnas ett ställe där det är mycket folk och lätt att byta grejer. Loppisen vid Hammarbacken såklart!! Gick väldigt bra med både boken och bytandet, först böt jag till mig massor med kantareller, sen en helt ny ikea filt. Åkte senare vidare till husvagnsmässan, massor med folk där med. Hade med mig min filt, tänkte det är ju värt ett försök å byta till något bättre. Joda,mycket riktigt fick 2 jättefina ljuslyktor. 

             

Sen var det dags att åka vidare, fick en text i bilen som jag hade en halvtimma på mig att lära mig. Vi skulle till Pärlby till Pain och Tommys skivstudio!!!! Jag skulle få spela in en skiva med 2 låtar, domhade skrivit om texten på Dolce Vita å sen självklart fick jag sjunga Det gör ont. :) Var så himla roligt,vilken upplevelse. Sen att vi fickse en skymt av Pain var ju inte helt fel. :)
                                           


Sen efter det ¨så åkte vi till Tallmogården och fick lite lunch och spabehandlingar, var verkligen jätteskönt å behövligt. 
Blir nog fler resor dit tror jag. Louise åkte hem efter lunchen. Tack gumman var att du var med sålänge ändå!!!!
Sen bar det in till stan, hem till syrran, smörgåstårta, singstar å en massa alkohol som  förresten jag även drack under hela dagen. Fick jag ett till uppdrag, en canvasduk som jag skulle måla av Tomas. Jättekul fast det kanske inte blev så jättebra. haha. 
Fick slutligen på mig en skylt "förtrollade pussar 20kr" å sen intog vi stan, ragga lite pussar inna vi klev in på silver dollar.  Där var min älskling å hans kompisar. Var jättemycket folk så jag fick ihop lite pengar även denna helg :) 
När klockan slåt ett så kliver Linn upp på scen å får "sjunga" (hade ju ingen mick) Självklart, Lena Ph:s det gör ont. :)  
Finns hur mycket mer jag skulle kunna skriva men orkar inte. Hela dagen var helt fantastiskt, Tusen TACK!!!!!! Utan er vore jag inte den jag är!!  Puss på er!!

     

   



Ni vet att ni älskar mig!!!
   

Inte lätt att vara blondin alla gånger...

Ja,nu är det ju bara 2,5 vecka kvar å lite panik börjar man ju få,speciellt när allt inte flyter på. Åkte ner till Karlskoga i måndags,glad som bara den för att på tisdag skulle jag ju sätta i löshår. Äntligen! Som jag har pratat om detta hår sen vi bestämde oss för att gifta oss! Problemet var att på måndag efter lunch så ringer frisören och säger att dom har fått lov att dra in alla beställningar på det blonda håret. Jaha! Tydligen så hade dom fått många reklamationer på det, så det enda dom visste var att det iaf inte skulle bli nån förlängning för min del dagen efter. Blev verkligen så himla besviken! Åkte in dagen efter å pratade med frisören, som sa att antagligen så skulle håret köpas in från en annan grossist. Det värsta är ju att det bara var det blonda håret det var fel på, var nära på att färga det brunt igen bara så jag visste att jag skulle få mitt långa efterlängtade hår. Hur som, så skulle frisören hålla mig uppdaterad så fort hon visste något. Så än finns det hopp, men gud vill ju att allt ska vara klart nu så man bara kan ta det lugnt sen. Men skulle iaf få kompensation för att d hade blivcit så här, så halva priset behöver jag bara betala,så om jag får håret innan bröllopet så får jag ju vara nöjd ändå.

Fullt upp resten av veckan, jobb imorgon, på fredag ska jag å mamma till Lindesberg på marknad, kommer bli en låååång dag, sen på lördag har jag provsminkning inför den stora dagen, och därimellan skulle jag behöva klämma in en träff med Louise och träffa lilla Alvin. Stort Grattis till díg gumman,du kommer bli en superbra mamma!!

Ja just ja,sen måste jag hinna åka till borlänge och hämta min vigselring/ lämna in våra ringar.

Skulle väl bara fattas att ringen inte passar.;)




Ni vet att ni älskar mig!

Möhippa :)

Igår kväll var det nog den bästa kvällen jag någonsin haft! Åkte till jobbet vid halv fyra,lagomt trött å seg för att kunna jobba. Hade ju varit vaken sen 04.00 på morgonen å hjälpt mamma på marknaden. Kom hem vid elva tiden, la mig å sov nån timme. Hur som, kommer till jobbet inte nå motiverad,ville bara va hemma, så gick jag in i omklädningsrummet. När jag öppnar dörren så hör jag bara en massa jubel och skrik, hela rummet är fullt i folk från jobbet. Jag fattade verkligen ingenting, bara stod där å blev helt tårögd.  Sen fick jag en pipmugg ( en likadan som en av våra pensionärer har). När jag tar emot muggen så säger jag "det är väl ingen alkohol i, för jag ska ju jobba" ha å sen dricker jag, då först började jag fatta...MÖHIPPA!!! Fick byta om till en gammal tant med rullator å allt,sen in på kontoret där vi satt å drack en stund,sen vidare till Konsum för att jag skulle få "jobba" lite. Satt utanför där å sålde pussar, :) Efter ha tjänat lite grann så var d dags att åka vidare,fick på mig en ögonbindeln å in i bilen med min pipmugg.

När vi kom fram så ser jag att vi är i grängesberg vid gocartbanan. Så vi åkte gocart, var ju första gången för alla förutom anna. Var hur kul som helst, kom iaf tvåa, men fick en guldmedalj iaf :) Sen var d dags för lite mat, hur gottsom helst!!! Senare bar det in mot stan in på videocenter å sålde några pussar,vidare till selmas, med rullatorn såklart. Där gick jag runt å sålde för fullt :) Ska även tala om att jag fick gå upp å sjunga på scenen, helt själv,dom bara komponera mig. Drog tydligen igång stället ordentligt, folk stod på stolar å klappa händerna.Haha vikken syn! Hamnade tillsist på silver,  där jag fortsatte å sälja pussar. Var verkligen en helt lyckad kväll, å  inte hade jag anat något. Går bara inte att beskriva den känslan. Sen var d ju ett plus i kanten att jag kom hemmed 1750kr!!!! Kan ju säga att en del gav dricks å många pussar på kinden.

Tack min kära jobbarkompisar för en minnesvärd kväll!!!!! Ni är guld värda!!!!



         


  


Finns betydligt värre bilder men dom visar jag inte här :)



Ni vet att ni älskar mig!