Fullspäckad Lördag :)

Ja, idag har det verkligen varit fullt upp. Vid lunch kom Lukas förbi, så vi spelade lite guitar hero, fan ungen är ju grym! Snart 8 år å spelar på Hard....jo men jag som tckte jag var duktig som hade klarat en låt på Hard, (rena turen oxå) Ja så då kände jag mig ju väldigt duktig..eller inte haha.



Kolla in stilen, så där kan jag ligga å spela om det är på easy. :)


Sen ner på Björkmans bil å såg väl iaf en skymt av Linda Bengtzing, hur mycket folk som helst, men så är det när man bor i en liten stad. Händer det något utöver det vanliga så är alla nyfikna Ludvikabor där, inklusive mig tydligen :) tröttnade efter en kvart ungefär, vidare hem till mamma å pappa å fick lite god mat. Blev ingen långvarig stund där för syrran å familjen var på väg å skulle hämta Lukas så det var bara att åka hem. Men bjöd in oss själva lite senare hos mamma å pappa för korvgrillning vid brasan. Så vi har tillbringat kvällen där, så himla msigt å sitta i gillestugan vid brasan å grilla korv. Blir alltid att tänka på härliga barnminnen. Så satt vi å tittade i gamla fotoalbum från när jag å syrrorna var små, älskar å titta på gamla kort. :)

Väl hemma igen efter en fullspäckad lördag. Egentligen så skulle jag ju ha jobbat i helgen, men eftersom jag sträckte ryggen i onsdagskväll när jag jobbade så var det nog ingen vidare idé att jobba i helgen. Var iaf iväg till doktorn igår så allt är dokumenterat ifall det skulle bli nåt längre fram. Ja ibland undrar man varför man inte jobbar med nåt annat?! En dag ska jag ta tag i mina drömmar....jag vet ju att det kommer gå! Måste tänka positivt!
Nu ska älsklingen få massera ryggen lite, kommer somna direkt :)

Ni vet att ni älskar mig!


Hemkommen

Hemma igen efter att ha tillbringat eftermiddagen hos syrran å ungarna, alltid lika trevligt :) Jaha så skule vi äta tacos jag å älsklingen, men jag blev bara så himla sugen på pizza så nu har man klämt en sån då. Provade faktiskt Torino, kan ja varmt rekommendera.  Nu blir det lite spel med älsklingen, OS, Guitar Hero å Singstar ( nog för att jag får sjunga själv men ändå) :)

Följ min blogg här om du inte redan har sett det i menyn ;)


Ni vet att ni älskar mig!

glömde ju....

mina lockar sitter kvar!!! Är sååååå glad för det, bara jag fuktar håret på morgonen å har i lite klet så kommer dom ju fram, så det känns ju kanon!

Tata

Uppdatering

I söndags så tog vi det beslutet att kämna tillbaka Elvis, tråkigt nog så fungerade det inte alls. Men han blev jätteglad när han fick komma "hem", lekte som bara den så det gjorde ju situvationen mycket lättare. Men den lilla krabaten lyckades nog charma både mig å Tomas när vi hade han med till Ullared, japp vi åkte dit förra fredagen. Elvis var jätteduktig då, kissade ute hela tiden och så ville han mysa å pussa på oss hela tiden. Men direkt när vi kom hem å skulle hämta Charlie så blev han arg å högg mot han. Men jag ska iaf få ställa ut lillkillen i Borlänge,sen ska jag följa med dom till Stockholm, fem ringar med bara chihuahuor, spännande!!

Jaja, ullared då, blev en halvimpuls resa, åkte som sagt tidigt på fredag natt, vid 3.00 tror jag vi kom iväg. Å ja jag somnade väl strax innan kopparberg å sov så gott som hela resan, alltid lika roligt sällskap, men det var jätteroligt, som alltid då. Inte nå mycket folk alls fast det var den 25:e, så vi var riktigt nöjda. Tur älsklingen är så van att köra, för det var väl någon som sov nästan hela vägen hem oxå...menb som jag säger, att shoppa skulle kunna liknas med ett heltidsjobb så inte konstigt man blir trött ;)



Ni vet att ni älskar mig!

Volym till max å ett stinkande hem

 Blir så himla less när allt inte går riktigt som man tänkt. Tack så jättemycket för dom fina kommentarena för mitt hår. Tyvärr så hade frisören rätt att lockarna har gått ur brutalt mycket, mitt hår var tydligen väldigt torrt. Men gick in till henne idag och hon ville att jag skulle tvätta  det en gång till, ha in inpackning å så skulle jag visa upp mig igen. För det är lockigt när det är blött annars så syns det lite tendens till lockar, men snacka om volym till max. Haha behöver knappast använda min volum master iaf :)
Nog om mitt omtalade hår till något annat  inte allför rolig sak..Vårt nya tillskott i familjen blev ju inte riktigt som vi hade hoppats på. Han kissar inte ute utan istället inne!! Ja det händer att någon gång kan han kissa ute men oftast när man varit ute med han länge så väntar han så fint tills vi varit inne en stund så sätter han sig så fint på mattan, charlies säng eller på golvet, men oftast i charlies säng eller på mattan. Blir något less!! Han är såpass gammal så han vet mycket väl att sina behov gör man ute. Sen hat han börjat mer och mer att hugga mot Charlie, han vaktar mig så då får inte Charlie vara i närheten och det syns på Charlie att han skäms och tror han gör något fel. Men visst är han gosig oxå, men det känns som för att hundarna ska må bäst så lutar det att vi får lämna tillbaka Elvis...jättetråkigt att det inte fungerar, men vi skulle ju testa ett tag först å nu har det ändå gått 2 veckor.

Deprimerande inlägg kanske men har väl något skoj att berätta oxå. Imorgon bär det av till Borlänge/Falun för en shoppingdag med syrran och Ella. Kan verkligen behövas, sen på lördag så ska jag ha ljusparty igen, shoppa lite mera då :) Sen börjar jag räkna ner till en ullaredsresa för att shoppa massor mera!!! Ja jag är i litet behov av att shoppa just nu, man måste väl tänka på sin egen hälsa, eller hur?! :) 

Nu blir det dusch och rota fram dom där lockarna ;)

Ni vet att ni älskar mig!

Myskväll framför tv:n

Älsklingen är å handlar lite, blir tacos ikväll...tänk tror aldrig jag kan tröttna på det, så himla gott å fort går det att göra iordning oxå.  Blir väl att titta på Let´s Dance som många andra kanske spenderar sin fredagskväll med. Lite spännande tycker jag att se hur svenska folket röstar på dessa "kändisar".  Tänkte på en sak, skulle det inte varit lite roligt om "vanliga människor" hade fått varit med i ett sånt program istället? Ta Singing Bee till exempel, det är ju helt vanliga människor som är  med, det tycker jag är lite roligt iaf även om jag kanske inte gillar själva programmet så mycket. Men ett Let´s Dance med sin granne som svänger loss kanske vore nåt ;)

Nog funderat om det, blev iaf så glad när jag såg att Singstore hade uppdaterat med Anouk- Nobody´s Wife, så det blir att sjunga en del ikväll å :)


Ni vet att ni älskar mig!

3 Timmars njutning

Tänk om alla dagar innehöll nåt sånt här härligt. 3 timmar satt jag hos min älskade frisör, som jag vill ge all credit för, jättego å så himla duktig!  Hade länge funderat innan jag bokade tiden å när jag väl bestämde mig så fick jag vänta i 6veckor, men nu har tiden gått å jag är nöjd med mitt hår.  Har lagt i en lätt permanent, borde egentligen vänta nån dag innan att lägga ut bilder men nu har jag hållt er på sträckbänken länge nog ;) 







Som sagt så skulle jag ha väntat ett par dagar för precis efter så är det ju lite torrt men men bjuder på det här. Jag är iaf nöjd å det är väl det som är huvudsaken :)



Ni vet att ni älskar mig!

Hade lite förhoppningar där.

Vaken nu?! Ja istället för att ligga i sängen å mysa med mina två grisar så studsade jag upp ur sängen, käkade frulle å sen på med PS3 för idag ska dom uppdatera Singstore, wee tänkte jag å hade mina förhoppningar om att det skulle vara något bra. Men vad upptäcker jag när jag loggar in?! Ingen uppdatering..än!  Så nu är det väl bara å vänta då. Får nöja mig med ABBA så länge sen kanske sängen en timma, för sen ni är det fullt upp idag. Idag dagen som jag väntat på ett tag nu, som ni kommer få veta under eftermiddagen, så håll utkik!





Ni vet att ni älskar mig!

Snart iväg..

Ja nu sitter jag i soffan och väntar på att syrran ska komma med ungarna innan jag ska iväg å jobba. Har ingen som helst motivation att jobba ikväll, men vet ju att timmarna bara rullar på när man väl är där. Hoppas bara magsjukan lagt sig för det vill jag då inte ha igen.

Blir spännande å se vad Elvis tycker om ungarna då, han har ju träffat Ella, han tyckte nog hon var lite otäck men grabarna är ju större så förhopningsvis går det bra.

Ne nu ska jag ge dom lite mat sen är det ful fart.


Ni vet att ni älskar mig!

Nu är det nära ;)

Kommer ni ihåg att jag räknade ner till något för ett tag sen? Ja ni, imorgon smäller det, ska bli så spännande å jag håller det för mig själv tills det är klart så ska ni få veta. Är ni lika spända som jag? ;)

'


Ni vet att ni älskar mig!

Ljust å fint hemma!

Nu är all jul borta här hemma, satt upp nya gardiner, blir så himla ljust å fint.  Innan jul så handlade jag lite nya inrednings grejer så nu är det extra roligt att designa om hemmet :) Det är jättemysigt att ta fram julen men sen när man tar bort det så känner man nästan vårkänslorna spira.

Varför tar man inte upp skiten efter sin hund?! Speciellt på öppna gräsmattor, det är fullt överallt här utanför. Träffade grannen son har en stor svart hund som Charlie är helt tokig i, världens snällaste Nisse. Dom hade tydligen oxå sett att det låg lite överallt å tydligen så hade dom sett en person som vid flera gånger struntat i att ta upp. Förstår bara inte, skaffa inte hund om man inte kan ta reda på det. Iaf när det är på öppna platser, ne sånt där gör mig förbannad!!

Nu blir det att mysa med min stora familj :)


Ni vet att ni älskar mig!

Mina fina killar!

Det har gått jättebra för Elvis och Charlie. Dom är riktiga kompisar nu, så himla gulliga ihop.



     




Ni vet att ni älskar mig!

Äntligen!!!

Jag får börja mitt inlägg med att be så hemskt mycket om ursäkt för det långa uppehållet, men har tänkt ett flertal gånger skrivit, men mitt internet har krånglat som bara den, men äntligen!

Ja d är klart att mycket har hänt. Julen var jättelyckad, mycket fina julklappar och god mat :) Fick bland annat ; Volummaster, Systemkamera, Leg Magic, Photoshop, Hello Kitty grejer å massa annat :) Tack så jättemycket!!!

Helgen som var så var ja å älsklingen i Tällberg på lite SPA, helt underbart å komma bort lite å bara rå om varandra. Vi hade hyrt ett lyxigare rum med bubbelbadkar, sen hade jag bokat in en behandling, HOT chocolate spa behandling, jag menar allvar, insmetad i varm kakao chocklad på hela kroppen....mmm snacka om att jag doftade mumma ;)

Tog jättefina kort däruppe, men vågar inte krångla å lägga upp dom nu ifall nätet skulle hänga sig igen, så d blir en annan dag.

Sen nånting tråkigare,  jag åkte väl på magsjuka här i onsdags, fy fan vad jag hatar det!!!! Men som tur är så gick det över på mindre än ett dygn, men jag är lite yr fortfarande, men men kämpar på att bli bättre....för idag är en sån stor dag för familjen Pettersson! Vi ska få tillökning å jag är så glad!!!! :)



Ååå han är sååå snygg så.... :) Hoppas allt går bra bara, men det tror jag. Ne nu ska jag fortsätta tvätta.


Ni vet att ni älskar mig!