GOD JUL!!!




Det väldigt populära omtyckta julkortet för i år! Tack för alla fina kommentarer om kortet! 

Nu ikväll har jag kommit i riktig julstämmning, har klätt granen, slagit in dom sista paketen och självklart åkt hem till mamma och pappa sent ikväll och smakat på julskinkan :) Är det tradition så är det ;)  Nu är det inte mer än att gå och lägga sig så det blir julafton. 

Jag önskar alla en riktig God Jul, hoppas eran dag blir lyckad!


Ni vet att ni älskar mig!

Grattis världens bästa pappa!



Grattis Pappa på din dag, hoppas att du blev nöjd med presenten. :)  Du är världens bästa pappa! Älskar dig!

Snacka om förvirrad ;)

Igår så skulle Tomas ut å köra lastbil, jag tänkte att "jaha, nu får jag inte sova nå", men det gick jättebra. Han kom hem strax efter 05.00, skönt tänkte jag då får jag skjuts till jobbet. Så jag gick upp strax efter 06.00 och gjorde mig iordning, åkte till jobbet. Kollade i "bibeln" vart jag skulle vara. Då ser jag att det var ju inte nu jag skulle jobba utan ikväll!!! Har då aldrig kommit till jobbet helt fel tider men nångång ska väl va den första, så det var bara att ringa älsklingen och som tur var så hade han inte hunnit kommit hem än. Haha snacka om förvirrad ;)

Så jag gick väl och lade mig igen, sov så himla skönt! Sen var det bara att duscha och äta innan det begavs sig till jobbet. Dom som jobbade ikväll var folk som var med på julfesten så vi hjälptes väl åt alla att komma ihåg kvällens bravader :) Och ja, jag " strippade". Hade ju ringt Tomas att han skulle komma med nya kläder under kvällen och det vet jag att jag bytte om på toan, men sen innan vi åkte ner på stan då hade jag tydligen bytt om igen till det jag hade på mig först. Så där stod jag bland mina kollegor och strippade ;)  Sen fick jag vet att jag hade ju iaf bjudit på en del drinkar och snapsar så all sprit hade jag inte druckit själv. Ja herregud vilken kväll. Imorgon ska jag jobba med Anna-Karin så då blir det mer skvaller.

Nu är det sängen som gäller, Natti natti





Ni vet att ni älskar mig!

Julfest och gulligt nattbesök

Joda igår så hade vi julfest med jobbet. Massa god mat och en hel del alkohol. Herregud jobbfester är inte att leka med, blev lite för mycket tror jag. Men det var skitkul, hamnade tillsist på silver men när klockan var 00.45 då tyckte linn att det var dags att åka hem. Tvärslocknade på en gång, så var ganska sliten idag när jag vaknade men som tur så gick det över framåt eftermiddagen, så jag har städat å grejat för klockan 18.00 ikväll kom lilla Ella hit. Gullungen ska sova här inatt för första gången. Måste väl erkänna att lite nervös har jag varit, men det har gått jättebra.  Charlie har varit jätteduktig han med, han har inte varit på henne så mycket men lite sotis är han nog för han tog hennes leksak och sprang och gömde den säkerligen bara för att få uppmärksamhet. :) 

Nu sover då Ella iaf, får se när hon vaknar och vill ha mat. Men hon åt jättemycket gröt så det var ju bra det. Å Tomas är på julbord så nu sitter jag och Charlie i soffan å tittar på film, får se när han kommer hem då. 


Ni vet att ni älskar mig!

Helgens bravader :)

Vilken helg :) Hade ju som sagt Michelle som sov här natten till lördagen. Allt gick jättebra tills vi skulle lägga oss då blev hon lite orolig och varmt var det i lägenheten, så halv tre på natten somnade vi å sen upp 06.00 för att jobba hela dagen. Trodde aldrig jag skulle orka festa på kvällen, men det gick ju finfint :) Syrran kom, fixade iordning oss, blev så snygga så. Sen vin och räkor och en del singstar bjöd kvällen på. Förstår bara inte varför tiden ska gå så fort. Sen intog vi SOLO men lämnade stället efter en kort stund, 20-års gräns å en annan kände sig gammal, sen var det inte så mycket folk, men det hade väl kommit mer sen, men vi gick därifrån vid halv ett så då tycker jag att folket borde ha dykt upp. Hur som, entrade silver D istället, där var det massa roligt folk och jättebra musik. Blev en riktig lyckad kväll tyckte jag! Som i och för sig slutade med att jag låg däckad i sängen hela dagen igår, men var inte nå dålig bara grymt trött.

Idag då...jobbat, en delad tur, blä vad tungt det är men blir ju lite timmar iaf men nu är det en trött sliten Linn med ryggont som är hemma. Vissa turer är så tunga på jobbet nu, mycket lyft å sånt men tänkte boka in en massage snart. Eller förresten kära syster?! Du har ju massagebänk å allt..hehe borde jag ju utnyttja ;)

Om 39 dagar kommer det hända en sak, gud så jag längtar! Får se om jag kan hålla det hemligt eller inte :)
Ja just ja, idag när jag var hemma en sväng så färgade jag håret igen! Supernöjd, verkligen! Bilder på det kommer imorgon, nu ropar sängen på mig.


Ni vet att ni älskar mig!

Nattgäst :)

Jag är jätteglad att det kommit så mycket snö, men kan säga att det var inte roligt att jobba. Har åkt ut till blötberget ikväll när det vräkte ner som värst. Ju äldre jag blir desto mer rädd blir jag att åka bil när det är mörkt ute. Om inte Tomas kör då för då är jag helt avslappnad, men när man sitter bredvid så vet man inte nå hur mycket kontroll den som kör har. Får väl skylla mig själv när jag inte har något kööööörkort eller vad säger ni? ;)

Ska jobba 7-16 imorgon sen blir det hem och börja fixa till sig tills syrran kommer. Ska verkligen bli jätteroligt!!!!

Ikväll har vi hand om Michelle, hon ska sova här för första gången men än så länge verkar det gå bra och Charlie han är inte på henne så mycket så jag hoppas att dom är snälla inatt, annars kommer jag vara stenad imorgon.



Snyggt kort på Charlie, han stod så fint å precis när jag knäpper så lyfter han på benet.  Hoppas snön ligger kvar nu för på söndag tänkte jag ut å härja med skrutten i snön, han är ju helt tokig :)

Nu blir det lite tv och snart sängen så man orkar med morgondagens bravader. Natti natti!


Ni vet att ni älskar mig!

Underskatta mig inte är du snäll

Varför lägger man en kommentar utan att skriva sitt namn?! Ja antingen för att jag inte ska förstå att just du är inne på min blogg å läser eller för att du inte kan stå för vad du skriver. Men snälla rara, finns något som heter ip-nummer och tjejen bakom bloggen är ju en smart tjej med ett antal år datakunskap på hyllan, så snälla underskatta mig inte.

Varför tar jag upp det här då? Om jag inte bryr mig, jo just bara för att klargöra att jag vet och kan mer än vad somliga tror. Men tvingar jag någon att läsa min blogg? Ne knappast, jag skriver för att jag älskar att skriva av mig lite och sen är det givetvis ett plus när man har sina trogna läsare.
Säger som jag alltid brukar säga.....

...Ni vet att ni älskar mig!

Puh, "trebarnsmamma" :)

Hemkommen efter att provat på livet som trebarnsmamma åt en 7,5åring, en 4åring och en 10månaders skrull :) Lite stressigt just när tandborsningen på killar var i full gång och Ella vaknar och bara skriker, men tyckte jag löste det där galant! Sa åt killarna att lägga sig i sängen så kommer jag in sen och läser för dom. Var bara tvungen att ge Ella lite mat, så fixade det lite halvstressad med tanke på att hon var ganska så ledsen, men blev ju lugn på en gång hon fick mat, sen var det bara att natta henne så somnade ju hon om på en gång. Lik moster eller? ;) Sen blev det Håkan Bråkan för Theodor och han somnade oxå när jag hade läst klart. Ner till Lukas för att läsa Kalle Anka och sen  satte jag mig i soffan, en ganska stolt moster som hade klarat det väldigt bra! Så syrran om ni behöver mer barnvakteri så hojta till så kommer jag ;)


Ni vet att ni älskar mig!

Shoppingtur!

Har spenderat hela förmiddagen med en shoppingtur med syrran. Först till Nisses, blev lite smått å gott. Bland annat en rosa mjuk kudde till Charlie. Ja jag vet att han är kille men nånting rosa måste jag ju få köpa. Sen vidare in till stan, ner på Moas fina rum, dolla store och hämta ut paket och lite annat har vi hunnit med. Blev en riktig flängdag känns det som. Hemkommen nu, precis skvallarat lite med Susanne, tänkt på det att jämt när vi pratar i telefon så blir det runt 45min, mycket å skvallra om ;)
Ska ta och dammsuga lite, får se om Louise och lilla Alvin kommer förbi. Sen ska jag packa iordning partylite grejerna och sen upp till syrran och va barnvakt. Prova på hur det är å va trebarnsmamma :)

Så det är fullt upp idag! Kanske uppdaterar ikväll och berättar hur det var när vi va hos uppfödaren.


Ni vet att ni älskar mig!

Vill verkligen ha!

Canon DSLR-kamera EOS450D 18-55IS, det ni är kameran som jag verkligen vill ha! Älskar ju att fota och tror att den här skulle passa mig alldeles utmärkt.

Kolla in här

Kanske något att önska sig av tomten, så snäll som jag varit iår så borde jag ju kunna få den ;)


Ni vet att ni älskar mig!

Sånt som höjer egot







Världens lyckligaste dag!

Ni vet att ni älskar mig!

Ni kan kalla mig mrs Rich nu!

Weeee, lycka!!! Detta är en ny början för vet ni vad?! Jag har precis vunnit! Ja det är sant, på triss! Plötsligt händer det, kände faktiskt det på mig så nu är jag tokglad! Pengar kanske inte är lycka men det underlättar ju jävligt mycket! 






Kanske ska nämna att det "bara" var 100kr men tyckte jag kunde få känna mig lite rik iaf ;) Sen drog jag ju in 60kr på poker så kanske dags att börja kalla mig mrs Rich nu ;)

 

Finns bara en som mig å här är hon!


Ni vet att ni älskar mig!

Mycket på gång

Ja nu är det mycket på gång, kommer antagligen bli klart i slutet av veckan hur det kommer sluta. Så himla spännande, hoppas verkligen att det blir bra! Isf blir det ännu roligare å gå ut i helgen med syrran och fira lite :) Ser jag verkligen fram emot, kommer bli en lyckad kväll. Räkor, vin och singstar!

Ikväll har jag ätit älgkött, vilket jag inte har gjort på säkert tio år! Har sådana hemska minnen från älgkött, fick det jämt hemma hos en kompis och det var så där segt, ni vet det bara växer sig i munnen. Men ikväll så har älsklingen gjort potatisgratäng med älgfilé. Det var ju faktiskt gott!!! Så imponerad av mig själv, kanske ett steg till på vuxennivån?! ;)

Nu ska jag ner i tvättstugan och hämta tvätten, sen bädda rent. Blir såklart mina favoriter...rosa Hello Kitty sängkläder. Tur Tomas låter mig få ha sånt utan att bry sig, min goa älskling. Blir till att lägga sig så fort som möjligt, är så trött så jag skulle kunna somna vid datorn. Men tro inte att det blir nån sovmorgon imorgon, nejdå, ska väl jobba. Jag undrar när man ska vakna en morgon och känna sig pigg, förstår inte varför det måste vara så skönt  å sova för. Det kan man väl vänta till man dör. Vad smidigt det skulle va :)



 Titta vad liten han har varit min lilla skrutt!


Ni vet att ni älskar mig!