Hur virrig får man bli egentligen??!

Sorterade tvätten så fint, å det är alltid samma sak. Lägger allt i olika höga å så kommer Charlie å springer runt i alla kläder, och extra roligt är ju om han fårtagi något å springer iväg med. Min lilla prins är expert på å gömma saker, så hittar man inte på det på engång så kan det dröja ett tag. Riktigt full i bus är han.
Jaja,kånkade ner i tvättstugan och upptäcker väl att det var igår jag hade skrivit upp tid å självklart så var det ju upptaget ikväll, så d bidde ingen tvättning. Verkligen koll på allting idag, eller inte.

Ut  på promenadnu men Charlie, kan väl inte hända så mycket då iaf?!

Alla dagar kan inte flyta på som dom borde.



Ni vet att ni älskar mig!

Inte en bra början på dagen!

Ne det kan man verkligen säga. Satte väl klockan som vanligt igår kväll eftersom jag skulle jobba idag. Först en på 05.50 å en till 06.00, ska även poängtera att det var två olika mobiler larmen var på. Stängde väl av det första, brukar väl trycka på snooze knappen, men tänkte väl att jag skulle gå upp när den andra klockan ringde. Men problemet var väl bara att den ringde inte!!!! Så lilla jag sov väl omedvetet vidare, slår upp ögonen 08.40!!! Panik, skulle ju börja 07.00!!! Vad f-n tänktejag, har jag slagit av larmet å somnat om, men kollade på mobilen och inte var det nån från jobbet som hade ringt heller. Hmm, det var ju elakt tyckte jag. Så jag ringer Marianne på jobbet som säger att hon har försökt ringa mig flera gånger men att dom sa att abbonenten inte finns längre. F-n, är ungefär det enda jag får fram, jag sa ju upp mitt abbonemang från 3 å tänkte ha kontantkort istället, men det skulle ju dom skicka ut så inte tänkte jag precis vilken dag det skulle bli uppsagt. Jaja, hursom så löste det sig för dom på jobbet ändå, men det var ju ingen idé för mig att åka dit. Snacka om dåligt samvete!!!! 
Nu har jag precis talat med kundtjänsten på 3 å hon sa väl det att det måste ha blivit någon miss sist jag talade med dom, så nu skulle hon skicka ut ett kontantkort! Jag vet inte vad man ska säga, men det är ju väldigt mycket som gick fel idag bara för att mobilen inte fungerade. 

Jaja får komma till jobbet imorgon med svansen mellan benen, glad iaf att dom inte behövde ringa ut nån. 

Har varit på stan med syrran och Ella, handlade lite ljus och dekorationer till bröllopsfesten, kollade även lite på brudbuketter, å jag hittade den jag vill ha. Så det känns jätteskönt! Nu ska jag bara se var man kan fixa make-upen då. Vääääldigt mycket att tänka på, men det är ju så himla roligt oxå!!!! 

Dax och kånka ner med tvätten i tvättstugan, inte lika roligt kanske men väääldigt behövligt.



Ni vet att ni älskar mig!

Fullspäckad helg!

Ja nu har det verkligen gått i ett och jag som skulle ta igen mig, men kan ju iaf påpeka att sömnen har blivit bättre. 06.40 ringde klockan en lördag, inte riktigt vad man är van vid när man är ledig. Vi gjorde i ordning oss för att åka på veteranrallyt. Riktigt nöjd med resultatet, så himla kul tycker jag att mamma har sparat sina kläder. Är ju jätteroligt å kunna klä sig som förr och verkligen veta att det stämmer överens med hur man såg ut förr.  Det var riktigt roligt å åka, mysig känsla när man får åka på cykelbanan å folk står å tittar å ler och vinkar glatt när man kommer. Tyvärr så var det väl bara det som var roligt med den dagen för frågetävlingen gick väl sådär, inte dom lättaste frågorna direkt, men några rätt klappa vi in och sen så charma ju Charlie alla funktionärer som stod vid varje fråga. :)  Han gillar verkligen den där bilen, då gnäller han INGENTING!! Å då kan jag ju påpeka att vi åkte i bilen ungefär 3timmar. Det måste bero på att han ser ut så bra. Jaja hur som så var det dags för prisutdelning och både jag och Tomas hade konstaterat efter vägen att vi knappast skulle vinna frågetävlingen, så då var det snyggast bil och stilpriset kvar. Men det är lugnt, tänkte jag då jag hade sett dom andra, var ett par till som hade klätt ut sig och sen en grupp på fem pers, fast bilen var väl från 30-talet och inte tyckte jag att dom hade passande kläder, så det skulle vi ju lätt kamma hem. Haha jovisst, dom vann väl både finast bil( å det hade dom ju) och stilpriset. Va???!!! Det där är ju vårt pris!!!! Neee nu ville jag bara hem, bitter som jag blev,så vi var inte kvar på hela prisutdelningen för vi visste ju båda hur bra d hade gått på frågetävlingen. Men min morbror var med och han sa att vi kom strax efter han som kom på plats 42/92 så det var ju inte så dåligt ändå. Men lite roligt iaf, komfram två personer och ville fotografera oss,ropade åt Tomas att komma. Stackarn trodde att det var nån där som bara ville fota, men det var från tidningen, men det sa jag när dom hade gått annars kanske inte älsklingen hade velat ställt upp.

Väl hemma igen vid 17.30 så var hela familejn helt utmattade, somna av en kvart på sängen, åt lite mat å sen svira om och iväg till syrran. Jennie och Erica var på besök så vi skulle dricka lite vin och äta räkor.  Sen hade vi tänkt å gå ner på Bk:s men det var ju så dåligt väder, så vid halv elva åkte vi ner på trädgården, faktiskt mer folk än vad jag trodde vid den tiden. men redan 00.20 så ringde vi efter Tomas så han kom å hämta oss, trötta som vi var. Men det var verkligen jätteroligt, var ju så himla längesedan vi festade tillsammans! Tack kära systrar och Erica för en rolig kväll!!!!



   Snyggingarna från 60-talet               jag och syrrorna 



Idag har vi varit till Saxdalen och grattat Fredrik som fyllt 25. Skulle egentligen ha varit där igår, var överraskningfest då, men tävlingen drog ut på tiden så det fanns inte utrymme för det. Smarrig tårta och tjejsnack med Louise för min del. Tomas och Fredrik fick sitta för sig själva och snacka dom med. Ja å sen har vi ju Charlie somhärja runt, roligast för hans del blev det när katterna kom in, hur roligt som helst å få jaga dom.Haha tur att han inte ville gå uppför trapporna så katterna hade nån chans å få lite ro.
Nu väl hemma så är det film och mys på gång.


Ni vet att ni älskar mig!

Full fart hela dagen!

Ja det kan man verkligen säga! Tro inte att jag kunde somna tidigt igår, 03.15 titta jag på klockan sista gången, liiiite trött när larmet ringde 9.00, men masade mig upp halv tio, sen har det gått i ett. Först ut till Grangärde till svärföräldrarna,Tomas grejade lite med den gamla bilen (daf), sen var det dags för en provtur. Haha väldigt härlig bil det där! Imorgon blir det "veteranrally", startar i Grangärde och vidare till Ludvika å sen tillbaka igen, lite frågor efter vägen,blir nog skoj. När vi var i Grangärde så säger Ingrid att den som har bästa klädseln efter bilens ålder vinner man "stilpriset". Aha, tänkte jag, som vet att mamma har sparat massa gamla kläder sen hon var ung. Då bar det iväg till Ludvika och dit å mamma började kolla garderoben. Joda, nog hade hon kläder allt, både till mig och Tomas. Så snygga så :) Lovar, det kommer bilder imorgon på det! 
ja, å sen hem då å fixa lite kvällsmat, och nu kanske man borde vara trött efter ha flängt hela dagen. nejdå inte Linn inte, jag fick nåt jävla städryck, ut med mattorna å började storstäda. Haha grannarna sitter ute å grillar, å på balkongen bredvid är det grillning å fest å vi städar, men fint blev det ju iaf :)
Så nu är det läggdags som gäller, lång dag imorgon med.  Vore väl själva f-n om man inte kan somna nu. :)


Ni vet att ni älskar mig!

Ny design :)

Ja, som ni ser så har jag gjort om min bloggdesign något! Helt själv har jag pysslat, så stolt över mig själv. :)

Något som inte är lika roligt är att jag känner mig lite dåsig, eller inte så lite heller. Gich hem från jobbet vid 11 idag, men kunde göra det med gott samvete då jag iaf hade fri tur på lunchen. Tänkte att jag inte skule sova något, då jag får så svårt å sova på nätterna, men kroppen tyckte då något anant för jag somnade på soffan en timma. Då kom jag på att jag skulle väcka Tomas (som har jobbat natt).Så yrade väl in i sovrummet å gjorde ett enkel prövning att väcka honom, dvs lade mig bredvid han och höll om han och mumlade fram att han skulle vakna nu. Sen lyfte jag upp Charlie i sängen, men han var nog lika trött som vi för sen så somnade vi om. Å herregud vad skönt det är och sova på eftermiddagarna, varför är det inte så på nätterna för??? Hur som, jag låg avdäckad i tre timmar, så nu blir man väl vaken hela natten igen. Men tänker inte sova bort hela helgen även om jag inte mår nå vidare,ska verkligen gå pp tidigt imorgon å försöka hålla igång hela dagen, så kanske man får nån ordning på sömnen igen. Förhoppningsvis så blir jag bättre oxå.

Ne nu blir det en kvällspromenad med lillskrutten. 


Charlie älkar å sitta i fönstret Charlies nya favvoplats, så himla sötmin lilla prins!!!


Ni vet att ni älskar mig!

Massa roliga saker

Jag vet, lite väl dålig på att blogga kanske, men ska jag vara ärlig så fattar jag inte hur alla hinner med å då har jag inte ens barn?! Imponerande. Ja det lär väl ha hänt en hel del sen sist, men orka berätta allt. 
Ludvika festen i helgen, började lite oroväckande på torsdag med feber, så jag sov bort hela kvällen. Upp å jobba på fredag, dötrött, men bara å bita ihop. Sen hem å dega lite i soffan, fixa iordning sig, hämta Skötten och Petra i Saxdalen å sen var det bara å dricka. Även Alkevad kom å var i fin form ;) Problemet var bara efter första cidern så kom huvudvärken tillbaka. NEJ! tänkte jag, men envis som man är så gick den över. Sen bar det ner på stan, var hemma vid 3, somnade 5. dagen efter var dessvärre inte lika rolig. Men lyckades få i mig lite å dricka å hade faktiskt jätteroligt med min älskling nere på stan. Jag och Camilla intog trädgården, sen donken å sen hem till sängen...sköööönt! Slutligen får jag nog summera festen som lyckad!


Jag å Petra. Jättego tjej!!!  Jag å Sara!   Pettson kastar Sköttens sko som han    ...å Sötten fick tillbaka sin sko så vi kunde fortsätta vår färd



Nu är det verkligen fullspäckat med massa roliga saker!  Charlie fyller 1år, jag vet stora killen nu, syrrans dotter ska döpas plus att famijen köpt hus, så då blir man där å hjälper till lite. Å i augusti firar vi förlovningsdag plus födelsedag så åker vi till Gotland en vecka. Sen fyller syrrans kille 30...wee stort! Å sist men absolut inte mins så kommer hela sommaren å hösten bestå i att planera bröllopet! Oj, glömde jag säga att vi gifter oss i oktober?!!!
Japp så är det å bättre kan det inte bli! Planeringen ä i full gång och jag bara längtar.

Ni vet att ni älskar mig!