Nja..jag vet inte det jag

Har ingen ork eller energi att skriva om något just nu, finns ju massor roligt framföver,men just nu tar jobbet alltför mycket energi. Är dålig stämning nu som bara den. Man vill och hoppas som man i samma stund har gett upp. Men ska försöka se d positiva i det hela, att jobbet har gett mig nå otroligt mycket. 

Ne inte deppa ihop nu, inte lång tid kvar till bröllopet :) Kan knappt fatta det,att JAG ska gifta mig!! Var upp till Borlänge idag med min älskling och beställde ringen, är verkligen jättenöjd med mitt val!!! Sen är även syrrornas tärnklänningar köpta så dom kommer bli så fina så!

I helgen ska jag lägga upp lite bilder från Gotland.


Ni vet att ni älskar mig!

Sista dagen nu...snyft

Gud vad dagarna har gått fort nu, men iofs så har vi ju varit på långa utflykter hela dagarna. Tror nog att vi har lyckats klämma in det mesta, Krusmyntagården, Fårö och alla dessa fina rauker, Blå lagunen, Kappelshamn, Stenkyrka, Lummelunda, Roma Kungsgård, Dalhem (var in i kyrkan där mina föräldrar förlovade sig), Hemse, Stånga, Alskog, Ljungarn, Torsburgen (där fanns en gigantisk gammal fornborg), Kräklingbo, Katthammarsvik, Hablingbo, Havdhem, Öja, Sundre, Hoburgen, Klintehamn, Tofta, Kneippbyn, Ja det är väl bara en del platser vi varit på och självklart många stunder har spenderats i mysiga Visby. Det är nåt helt otroligt vad vackert det är här nere.

När vi åkte till Roma Kungsgård så fick man prova att blåsa glas om man ville, så det passade jag på å göra. Satt väl ett proffs där å blåste glaskulor, ha det där såg ju enkelt ut tyckte jag. Man kunde välja på att blåsa en glaskula eller ett smycke, det ska även dokumenteras att det var bara barn som stod på kö, fast dom gjorde ju bara smycken. Jaja, tänkte jag, lär ju prova mig på en kula. Det var faktiskt jätteroligt, men gud vad man behövde ta i å blåsa för att det skulle hända nåt. Nu har jag iaf en lila glaskula som ska hänga i sovrummet som jag har gjort. =)

Om Fårö så kan jag bara säga att det var nå¨otroligt vackert, finns inga ord som kan beskriva den känslan å se alla rauker vid havet. 

I onsdags så firade jag å min goa älskling 1år som förlovade, var ut å åt på en mysig restuarang inne i Visby, funderar på att åka in ikväll igen. Det finns ju så många restuaranger och alla ser lika mysiga ut.  Bilder kommer läggas upp när vi kommit hem. 



Ni vet att ni älskar mig!

Efter regn kommer massa solsken!!!

Ja så känns det verkligen ibland. Var ju inte på mitt bästa humör sist jag skrev men dagen efter så åkte jag å min älskling till Parken Zoo å hade det jättebra. Verkligen tur med vädret, för regnet kom när vi satte oss i bilen å skulle åka hem. Sen att alla djuren så snällt ville visa upp sig för oss gjorde ju dagen ännu bättre. 

I tisdags var det ju en speciell dag....hmm....såklart, d var ju min födelsedag!!! Weehoo!! Trök å börja dagen med att jobba, men men väl hemma så kom älsklingen hem tidigare å mamma, pappa, Syrran å barnen å grattade mig. Fick massa roliga paket, presenkort på gina å parfym av mamma å pappa. Jennie hade även hon köpt parfym å body lotion av J.Lo,  Å av min underbara älskling så fick jag en ny digitalkamera, Sony DSC-W300, skitkul så nu fotar jag jättemycket igen. Sen dagen efter så fick jag ett jättefint halsband av honom.  En riktigt lyckad födelsedag som avslutade kvällen på knutsbo tillsammans med mina systrar med lite alkohol =)
Dagen efter så kom Louise å Fredrik på lite fika, fick lite spagrejer av dom. Även ´Sara hann titta förbi innan jobbet, fick en vinare å en fin rosa mugg. På eftermiddagen var det dags för svärföräldrarna att komma å även Kjell å Kerstin fick äntligen se hur vi bor. 

Jag tackar alla mina vänner, släkt å Tomas för att ni förgyllde just min dag!!!!




 Jaaaaa...men vad är det för dag idag då?!  Hallå, det är ju faktiskt min älsklings födelsedag! Grattis hjärtat mitt!! Klockan ringde 01.55 inatt, bara att bege sig upp, duscha lite snabbt, packa ut det sista till bilen. Konstigt egentligen att bilen nästan blev proppfull fast vi bara är två pers, ja tre då, Charlie hade ju en del packning han med. :) 02.35 bar det iväg ner mot Nynäshamn. Nog för att jag nästan sov hela resan, men iaf. Gick tydligen lite fortare att ta sig ner än vad färdvisaren tyckte, så vi fick vänta vid hamnen ett bra tag innan vi fick åka på båten. Resan gick bra, är så stolt över min kille som inte har gnällt något alls på hela resan. En riktig lite tuffing! 



Nätet är lite segt, ville inte riktigt lägga upp nå bilder, får försöka igen sen. 
Ne nu ska vi lägga oss å kolla på en film, imorgon bär det av till Fårö.

Ni vet att ni älskar mig!

inte alls på humör

en sån där dag man kunde skippa känns det som, rejält deppig, steg upp vid tre...bara dragit runt i lägenheten, inte ätit nåt, vill inte göra nåt alls, bara deppar. Hatar verkligen sånna här dagar...borde väl äta, men var tusan ska lusten komma ifrån för att laga nå mat...blä...lika bra å lägga sig snart så den här dagen är över. För mycket nu för att ens orka skriva om det..

Snart ny dag, nya tag, förhoppningsvis så är det bättre imorgon, vill göra nånting! Åka nånstans, vill inte bara vara hemma nu..jaja en vecka kvar sen är det Gotland iaf. Nånting positivt å se fram emot, får försöka tänka på det.


Ni vet att ni älskar mig!