....





Massor med nyheter!

Äntligen frisk från denna förkylning, nu vill man bara att hostan ska sluta. Men som vanligt så händer det något hela tiden, vi har köpt en ny bil! En Audi A4 Avant Tdi quattro S-line. Jäkligt snygg lär jag ju själv få säga :) bilder kommer om ni inte redan sett pärlan. Även så har vi varit till sängvaruhuset idag och beställt säng, äntligen så får jag min efterlängtade stora säng! Är bara så så himla glad!

Ne ni nu ska det förberedas för premiären av Grey´s!!!!! Äntligen!


Ni vet att ni älskar mig!

Stackars Mig!

Idag ska alla tycka synd om mig!!! Jag vaknade 07.30 jätteyr å frusen. Visste att jag var tvungen att gå upp å äta något, men kunde knappt sitta uppe så det var snabbt att krypa ner i sängen igen, där jag har spenderat större delen av min dag. Helt däckad har jag varit å knappt någon röst heller, förstår ni hur jobbigt det är för mig att inte kunna prata?! Ja idag är jag gnällig, men förhoppningsvis mår jag bättre imorgon. Får se om vi ska åka å titta på en bil isf, den andra vi tittade på blev ju såld här i veckan men det var nog lika bra det.

Ne nu orkar jag inte skriva nå mer, även om jag ligger i sängen med morgonrocken och skriver. Måste ju tänka på mina läsare :)
Vill även tacka för alla som klickat på länken i menyn och följer min blogg via bloglovin!! Tack så mycket!

Önska mig alla att jag kryar på mig nu!


Ni vet att ni älskar mig!

Hundutställning

I går så var vi till Borlänge för att ställa ut Elvis, eller Lillen som han fick heta igen då. Det var hans första utställning så lite nervös var jag nog allt. Men trots att han är lite tillbakadragen av sig så fick jag ju han att gå i ringen, men svansen var ju mellan benen hela tiden. Och han fick jättebra kritik så domaren trodde väldigt gott om han bara han blir lite modigare.

Han ser lite vrong ut lillskrutten! Vi fick iaf ta han med hem medan dom var kvar med sin andra hund. Så det var riktigt mysigt å få vara ltie med han, låg i soffan å bara myste! Sen när dom kom å hämtade han så sa Birgitta att vi kunde få låna han nån helg om vi ville. Skulle faktiskt vara lite roligt, kanske inte för Charlie men för mig iaf ;)


Idag har jag varit hälsosam iaf, först ett pass pilates med syrran, gud vad drygt det var. Det var ju ett tag sen man gjorde det. Men jag vet ju att man orkade mcket mer förut så målet är tre pass i veckan! Senare på eftermiddagen blev det en promenad med syrran, riktigt skönt faktiskt! Klädde på mig för fullt å sen så gick vi i raskt takt så det var inte nå kallt.

Morgondagen ser ut såhär; upp kl 7.00 äta gröt med älsklingen, ut en sväng med Charlie. Förhoppningsvis en promenad med Anna å hundarna på fm, annars blir det en promenad hem till föräldrarna iaf för att äta lite lunch. Klämma in ett pilates pass beroende på hur mycket jag har promenerat. Ska iaf göra lite på min leg magic. Så ser väl dagen ut jst nu iaf, hinner väl bli ändringar som vanligt.


Förresten så kommer jag nog få ett till jobb! Inget märkvärdigt men hellre jobba än bara va hemma!

Sängen nu! Natti


Ni vet att ni älskar mig!

Inköpen från Karlskoga :)



Blev även ett par jeans å en till scarf med en vit ros till.

Ni vet att ni älskar mig!

Hemma igen..men ändå inte "hemma"

Kom välbehållen hem i ovädret, herregud vad det snöade! Tur man är gift med en yrkeschaufför, är aldrig rädd när han kör. Men ska ju jobba imorgon och säkerligen ska man ut i skogen å jag kan ju säga såhär, är betydligt mer rädd när man åker med andra än min man.

Innan Tomas kom ner till Karlskoga tog Jennie å jag med oss ungarna å åkte ner en snabbis på stan, dels hade Jennie lagt undan lite kläder till Liam å då passade jag på att springa in å köpa en till scarf å en brosch, är helt såld på det nu :)

Ååååå vad jag vill ha ett hus nu!!! Känns ännu jobbigare å bo här nu när man varit i ett hus ett par dagar. Visst det är mycket mer jobb med ett hus, men det är lugnt å man hör inga grannar eller stim  precis utanför fönstren. Ja jag är lite less på att bo här. Speciellt sen det har blivit världens liv här varje helg. Tre ettor såldes ju i porten bredvid för inte alltför längesedan å där är det väl ofta fest, eller man hör det när dom ska ner på stan. Först en bil som åker upp, stannar lagom utanför vårt sovrumsfönster, står på tomgång, spelar jättehög musik, sen till råga på allt så ska man ligga å lyssna på att alla kommer ut, sätter sig i bilen å till slut åker. Detta har hänt upprepande gånger nu. Så himla störande när det har varit så lugnt här, fan kan ju lika gärna bo i en Ludvika Hem lägenhet. Ååå blir så irriterad när jag tänker på det. Ne ett nytt hem vore inte riktigt fel...ett hem som ska kännas som ett hem å inte en studentlya.

Lite trött å gnällig nu kanske det kan oxå bero på att jag ska jobba imorgon...ne nu är det sängen, kanske ska leta reda på nå proppar å trycka i öronen!



Ni vet att ni älskar mig!

Syrrorna är på hugget

Idag så har jag å barnen lekt medan Jennie har varit i skolan. Har spelat wii, lekt med Barbie, flätat Hannahs hår och lite annat bus har vi hunnit med.

Annars så är syrrorna på hugget idag, Maria ringde å talar om att hon har slipat hela köket/vardagsrummet så nu skulle hon börja spackla å slipa lite till så det blir nog målning nu när jag kommer hem, på med målarkläderna. Sekunden efter så är Jennie i full fart å funderar om vi inte ska slipa ett fönster i vardagsrummet så vi kan måla det. Ja så det är väl bara att hänga med nu när dom är på hugget. :)  Men först lite lunch, sen slipning då. Hmm kanske får skylla mig själv när jag skrev tidigare i min blogg om att jag var sugen på att måla lite. Så går det när man har en "öppen dagbok". :)

Idag kommer älsklingen!!! Tror han å min lilla gris har saknat mig...hihi det är bra det. Kanske det går lättare att övertyga honom att vi behöver en större säng...helst idag! Eller vad säger du älskling? ;)

Just ja, lunch var det.


Ni vet att ni älskar mig!

På bortaplan

Igår så bestämde jag mig för att åka ner till Karlskoga till syrran. Hennes karl är ju borta den här veckan så då kan det ju vara roligt med lite sällskap. Fick åka med älsklingen ner, blev riktigt passande då det fattades ett lass att köra ändå. Så två flugor i en smäll, var längesen jag åkte lastbil så det var ju riktigt skoj :)

Idag måste jag nog säga att jag är riktigt stolt över mig själv, klev upp 07.00, hjälpte syrran göra iordning barnen för dagis, lämnade dom kl 08.00, sen ut på en 5kilometers rask promenad, gud så skönt det var att gå sådär tidigt på morgonen innan frukost, nånting jag måste börja göra iaf ett par ggr i veckan :) Väl hemma igen, så blev det frukost, gjorde mig en gröt, kände mig så nyttig å duktig så :) Det blev lite wii spelande för mig under tiden Jennie pluggade, lagom till lunch så åkte vi ner på stan och jag har handlat en hel del. Blev ett par jeans, gympaskor, två linnen, 3 trosor, en mössa å självklart så hittade jag världens snyggaste scarf och en matchande brosch till, så jag är riktigt nöjd. Mycket rea så det blev inte så farligt dyrt ändå.
Jag hade ju med kameran för jag tänkte att ja kunde lägga upp lte bilder härifrån, men jag glömde kabeln till datorn, så ni får helt enkelt vänta tills imorgon då. Klantig som man är så blir det så.

Imorgon ska jag och barnen vara hemma medan Jenie är i skolan, får se vad vi hittar på. Dom har ju kommit med lite förslag dels fläta håret, leka med barbie, spela boxning, leka med turtles, så det blir en riktig lekdag!

Nu blir det lite tv tittande.



Ni vet att ni älskar mig!


Ny passion!

Jag har verkligen fått upp en ny passion, sjalar.  Tycker det är så fint, passar nästan till allt, måste bara försöka lära mig att knyta ihop dom lite bättre. Men har en på mig idag som faktiskt Tomas har köpt till mig?! Den är stor å lätt å få till på ett snyggt sätt, sen har jag ju två andra som jag aldrig riktigt får till..hmm ser ju så himla bra ut på alla andra,  jaja jag ska spåna lite mer på det. Så ser ni nån ute på stan med en sjal helt galet virat......that would be me. ;)

Bidde ingen stan idag, dels har Tomas mitt kort å sen så är Lukas sjuk så en annan dag, men tror nog lilla Ludvika står kvar. Ska iaf upp till syrran nu, sen västerås!! Kanske kan hitta nå snygga sjalar!  ;)  Tror jag ska investera i nån stor brosch å sätta i mina sjalar!


Nu tutar syrran,


Tata


Ni vet att ni älskar mig!

Spelberoende?! :)

Nu har jag kommit in i mitt härliga ps3 spelande igen, spelade guitar hero idag, provade lite på Hard, klarade iaf 36% av en låt, så det tar sig ;) Nu ikväll så håller  jag å älsklingen på å spelar OS 2008, så himla roligt, fast man blir lagomt förbannad oxå när det inte riktigt går som det ska. Vi kämpar om att klara en dag för att gå vidare till nästa å då när vi gjort det så bara "måste" vi ju spela en dag till, tror både två blir lika inne i spelet ;) Ska nog bara se vad nästa dag har för grenar att erbjuda, sen måste vi nog lägga oss. 

Är så himla sugen på att måla om något här hemma, problemet är bara att det finns inget mer att göra, ja så länge jag inte tänker riva ut badrummet, men riktigt så avancerat hade jag ju inte tänkt mig, bara måla lite :) Tur att syrran har tänkt starta ett projekt imorgon då, så först upp dit å spackla å slipa lite, sen ner på stan å shoppa loss lite, sen en lunch, kanske hinner börja måla lite innan det är dags att hämta ungarna. SLutligen när älsklingen kommer hem så blir det att åka till Västerås å titta på en bil. Så det är fullt upp imorrn, men jag gillar sånna dagar, blir så lätt uttråkad annars.

Ne ni, nu ropar älsklingen, måste simma ihop en guldmedalj nu ;)


Ni vet att ni älskar mig!